Tecnologia d´Aliments
15 de febrer 2013
L’àrea de Tecnologia d’Aliments té docència en les titulacions de Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Grau en Enginyeria Agroalimentària i Agroambiental, Grau en Biotecnologia i d´ Enginyer Agrònom (2n cicle) (P98), a més de docència en el Màster Universitari en Agroecologia, Desenvolupament Rural i Agroturisme, el Màster Universitari en Investigació en Ciència, Tecnologia i Control dels Aliments, el Màster Universitari en Gestió i Disseny de Projectes i Instal.lacions, el Màster Universitari en Tècniques Avançades per a la Investigació i Producció en Fruticultura i en el Doctorat en Recursos i Tecnologies Agroalimentàries. El personal de la nostra àrea està organitzat en diversos grups d´investigació sobre els quals podeu trobar informació en aquest blog i que ofereixen serveis a la comunitat universitària i a l’empresa com són la realització de cursos de formació, desenvolupament de nous aliments i estudis de conservació entre uns altres. Per a poder realitzar les activitats d´investigació i docència comptem amb laboratoris docents, laboratoris d´investigació i una nau de suport amb equips de planta pilot amb seccions equipades per a estudis post-collita, enologia i industrialització d’aliments d’origen animal. Les nostres instal·lacions estan dotades amb moderns equips per a l’anàlisi d’aliments, així com per a la seua elaboració i processament. Som laboratori autoritzat per la Generalitat Valenciana per a l’anàlisi física-químic d’aliments i aigües.
Us convidem a seguir explorant el nostre blog per a conèixer-nos millor.
Galeria Fotogràfica